Auteur Topic: trekkende littekens naast de neus na ooglidcorrectie  (gelezen 6004 keer)

Jantje

  • Gast
trekkende littekens naast de neus na ooglidcorrectie
« Gepost op: juni 15, 2011, 04:58:16 pm »
Na bijna tien weken ben ik er aan toe om mijn leed met anderen te delen en te horen of er meer mensen zijn die hetzelfde probleem hebben als ik.

Al jaren wilde ik een bovenooglidcorrectie, maar durfde dit eigenlijk niet. Toen een goede vriendin mij vertelde dat zij zeer goede ervaringen had met deze pc ben ik ervoor gegaan.

De behandeling viel mij erg mee en deed absoluut geen pijn. Wel duurde het herstel lang. mijn oogleden bleven erg lang dik en rood. aan de binnenkant van mijn oogleden zat een dikke blaar, daar heeft hij de verdoving gezet. Ook na het lange koelen bleef dit lang aanhouden, hierna kwam er een korst op. Aan beide ogen zaten er op die plek korsten. Na het verwijderen van de hechtingen vroeg ik hoe het eruit zag (iemand anders heeft dit gedaan) Ze zij dat het er mooi uitzag en dat het over een tot anderhalve week helemaal weg zou zijn.Omdat ik het een week later niet vertrouwde heb ik gebeld, ik werd gerust gesteld, u moet geduld hebben, bij de een gaat het herstel sneller dan bij de ander. Deze plekken werden littekens en nu trekken ze de huid van mijn neus naar boven. Er zitten nu twee rare strakgespannen velletjes voor mijn binnenste ooghoeken. Ik voel me verminkt. De pc heeft er steroïde ingespoten om het litteken soepel te houden, maar dit helpt allemaal niets. Hij stelde voor om over een maand of drie een hersteloperatie te ondergaan omdat het nu nog te vroeg is. Ik schaam me dood en mijn zelfvertrouwen wordt flink aangetast. Zijn er mensen die dit herkennen en misschien een oplossen weten. Ik hoor dit graag.
« Laatst bewerkt op: augustus 22, 2011, 04:55:41 pm door ingedemunnik »

A

  • Consument die cosmetische ingreep heeft gehad
  • Newbie
  • *
  • Berichten: 1
    • Bekijk profiel
Re:trekkende littekens naast de neus na ooglidcorrectie
« Reactie #1 Gepost op: september 04, 2011, 11:16:59 am »
Beste Jantje,

ik heb medio juli ook een bovenooglidcorrectie ondergaan en mijn rechteroog vertoont ook een trekkend litteken naast mijn neus.
Gisteren heb ik een steroide injectie gekregen in de hoop dat het hiermee wegtrekt. Als dit niet werkt, volgt een 2de injectie en als laatste een hersteloperatie. Ik zit daar natuurlijk niet op te wachten, ook omdat dit pas eind van het jaar kan plaatsvinden.

Ik ben benieuwd hoe het jou NU vergaat en of het al beter is geworden.

Hoor graag van je.
A

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28