Auteur Topic: Blijf weg van permanente fillers (PMMA / siliconen) en zwarte behandelaars  (gelezen 3024 keer)

Piet

  • Newbie
  • *
  • Berichten: 1
    • Bekijk profiel
 :oTot mijn stomme verbazing zijn er nog steeds mensen die zich in achterkamertjes, slaapkamers of keukens laten behandelen door volstrekt ondeskundige kwakzalvers. Denk daarbij aan oplichters als Karla K. en Gloria de N. (zie Undercover in Nederland), maar ook Sharina V.

Deze lui beweren "medisch geschoold" te zijn, maar hebben geen enkele relevante opleiding genoten in een land wat bekend staat om zijn goede gezondheidszorg of goede cosmetische zorg. Vaak schermen zij met "opleidingen" uit Zuid-Amerika. Wees toch niet dom en trap er niet in! Deze mensen hebben géén enkel belang voor ogen behalve dat van hunzelf: snel geld verdienen over de rug van onzekere vrouwen!

Ze gebruiken producten als PMMA, of siliconenolie waarvan de herkomst en fabrikant volstrekt onduidelijk is. Laat staan dat deze producten in Europa en Nederland daadwerkelijk legaal op de markt zijn. Weet jij het verschil tussen een legaal product en een goed bagger-namaak-product uit Zuid-Amerika? Nee? Laat je je er dan ook niet mee behandelen door een oplichter.

Denk je wel een echte arts gevonden te hebben, met een Nederlands diploma en een Nederlandse BIG-registratie? Denk je echt dat het product wat op tafel staat een legaal product is? Lijkt de behandelkamer echt op een serieuze praktijk waar goede zorg geleverd wordt? Denk dan nog maar een keer na, want het gebruik van permanente fillers voor cosmetische ingrepen is in Nederland sinds 1-1-2015 VERBODEN!

Dus zelfs onder die "goede" omstandigheden overtreedt IEDERE persoon die je in je billen wil injecteren met een permanente filler de Nederlandse wet! Laat jij je door een misdadiger behandelen?

Denk alsjeblieft na voordat je je via-via na geheime adresjes laat sturen voor behandelingen die het daglicht niet verdragen. Alsjeblieft, alsjeblieft denk na en laat je niet door figuren op een forum als dit misleiden om behandelingen te ondergaan door oplichters op volstrekt ongeschikte lokaties, door oplichters die alleen maar uit zijn op je geld en die je keihard laten barsten als je klachten krijgt.

Wil je grotere billen? Laat je voorlichtingen door goede, legale plastisch chirurgen in goede klinieken. Ja, dat kost geld. Waarom, omdat die mensen echt geschoold zijn, omdat die mensen echt legale producten gebruiken, omdat die mensen écht hygiënisch werken én omdat die mensen óók er voor je zijn als jouw lichaam slecht op de behandeling reageert en er klachten ontstaan!

Denk aan je eigen lichaam en laat je niet alleen maar voor het geld door oplichters behandelen!
Ben je toch behandeld door zo'n oplichter en heb je klachten? Doe aangifte bij de politie vanwege mishandeling! Zet je eigen schaamte opzij, laat een arts verklaren dat jouw klachten komen door de behandeling van die kwakzalver en doe ervan aangifte bij de politie. Voorkom dat andere vrouwen ook slachtoffer worden van dit soort randfiguren!

En als laatste: laat eigenlijk maar gewoon überhaupt helemaal geen behandeling doen! Platte of bolle billen, who fucking cares! Iedere vrouw heeft eigenschappen die haar prachtig maken! Of het nou je mooie ogen, je mooie lach, je mooie borsten, mooie billen of gewoon je prachtige, sprankelende, vrolijke persoonlijkheid zijn! Koester die eigenschappen die goed zijn en maak vrede met datgene wat beter kan. Mannen willen echte, oprechte vrouwen waar ze plezier mee kunnen beleven. Geen neppe, zeurende mutsen die zich laten verleiden dubieuze behandeling te ondergaan.
« Laatst bewerkt op: oktober 30, 2015, 01:31:18 pm door Piet »

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28